23 oct 2023

El XXIII Cros Ciutat de Gavà és ja una realitat

Aquest passat diumenge es va celebrar una nova edició del Cros Ciutat de Gavà, organitzat pel Club Atletisme Gavà i que enguany arribava a la 23a edició i que ha aplegat més de 450 atletes disposats a gaudir del circuit del Bosc de La Sentiu.

A la prova elit masculina, l’atleta local Carlos Pérez va ser el més ràpid en completar els 7.430 m amb un temps de 26:37. El segon classificat va ser Jordi Fernàndez, del CE Penedès, amb un temps de 26:59, deixant en tercer lloc a Jesús Caparrós, de l’ATE. Roger Rodríguez va ser segon sènior amb 31:39.

A la cursa ELIT femenina, destacar la participació de Clàudia Gallego. L’atleta del FC Barcelona, va tornar a competir després d’un llarg temps aturada per lesió,  aconseguint la victòria amb un temps de 30:21 a la distancia del 7.430 m de recorregut al llarg de la Sentiu. La segona classificada va ser Airina Guillem, de l’UA Terrassa amb 30:43 i Paula Fabregat, del CE Penedès, la tercera amb 30:51.

A les curses OPEN la victòria va ser per Victor Sanchez Cardeñosa del Club Viladecans Triatló amb 16'37, segona posició per Israel Rodríguez Conejo del club local Club Esportiu Garraf Runners, amb 16'45 i completant el podi masculí en Pedro Pérez Sánchez del Club Viladecans Triatló amb 17'09.

A la classificació femenina van tenir a l'Anna Flaquer Porti del Katoa, amb 17'49. Andrea Alfaro Belmonte del Club Viladecans Triatló, amb 23'30, i Mònica Baño Molina va completa el podi amb una marca de 27'33.